Du kan bytte ut majones og rømme med matyoghurt. Smaker nydelig som dressing til grillmat og salat. 1/2 beger rømme. 1/2 pose majones. 1/2 beger rømme. 1/2 pose majones
1 beger lett rømme ca 1/3 pakke majones 1/2 ts sitron saft 3-4 fedd hvitløk 1 ts sennep litt pepper. la dressingen stå i minst 1 time i kjøleskap før servering
Bland sammen rømme, yoghurt, majones, persille og hvitløk. Prøv coleslaw med epledressing eller råkostsalat med rødkål, gulrøtter, fenikkel og granateple
MAYO-SENNEPSDRESSING. 3 ss Majones (christina gadd ikke å lage dette fra bunnen av så vi jukset, hjemmelagd er alltid best). 2 ss Rømme/kesam/creme fraice. 3 ss Majones (christina gadd ikke å lage dette fra bunnen av så vi jukset, hjemmelagd er alltid best). 2 ss Rømme/kesam/creme fraice
DRESSING. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med karri, bruk kapers hvis du har, mitt kapersglass var tomt i dag, men det setter en ekstra spiss på dressingen
Du kan bruke skummet kulturmelk, rømme eller majones, alle fungerer veldig bra til denne dressingen. Denne dressingen er fantastisk god, og er en av mine favoritter