derfor sper jeg aldrig hamburgerdeigenmed melk eller rømme, fordi da vil den blir for tynn og hvit. jeg sper den kun med egg og ikke noe annet i det hele tatt
for å få en burgermed skikkelig stil og wow faktor så må du nok legge litt arbeid i det. Når det gjelder selve burgeren så bruker jeg kun kjøtt av god kvalitet, røkt skogsbacon som jeg finhakker og blander inn i karbonadedeigen for å få inn litt fett og ekstra smak
Der fikk man grovt rugbrød eller hamburgerbrød til burgereog andre retter. Så hadde jeg på oppskåret salat, tomat og paprika på skiven, og til slutt den oppdelte kyllingen, to skiver steikt bacon for å toppe måltidet, og en skive med tomatpesto på toppen
Det kan være litt vanskelig å få de skikkelig sprø, men med varmluft og å senke varmen betraktelig mot slutten av steketiden har jeg lykkes med å få de knasende
Hamburger. Bland kjøttdeigen med salt, pepper og Old El Paso Taco Spice Mix og tilsett vann. Fordel alle ingrediensene på potetskivene og topp med salat og ristet brød, og fest med en pinne
Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte medhamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
Det var Simen som kom med ideen og siden har vi leget friesene til nesten hvert middagsmåltid. Kutt søtpotet i tynne skiver enten med kniv, ostehøvel eller lignende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.