Brun saus med tyttebær oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Ha tyttebær i en liten kjele og rør sammen med sukrin gold (kan også lages i mikro), la avkjøle før servering

Medisterkaker med tyttebær fyll

Disse medisterkakene serveres med kokte poteter, brunsaus og rosenkålpure. Brunmedisterkakene på begge sider i en stekepanne
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Nå vil nok sausen din se veldig tynn og lysebrun ut. Nå når jeg skal koke kjøttet sammen med masse andre aromater velger jeg å verken salte eller pepre steken før jeg bruner den
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
VERDENS BESTE HJEMMELAGDE KJØTTKAKER!

VERDENS BESTE HJEMMELAGDE KJØTTKAKER!

Stek de til de har fått en fin stekeskorpe på hver side (et par minutter) og lag brunsaus eventuelt tomatsaus som du etterpå kan legge de i
Viltgryte som varmer

Viltgryte som varmer

Vil du ha en bruneresaus kan du tilsette noen dråper sukkerkulør. bacon) i en panne med litt smør til det får litt gyllen brunfarge
Hjemmelagde kjøttboller i fløtesaus.....

Hjemmelagde kjøttboller i fløtesaus.....

Kjøttboller i brunsaus.  Server kjøttbollene medfløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Og lag for all det ikke brunsaus – ribbefettet skal være som det er, og forhåpentligvis blir det en rest som kan brukes til lutefisken
Kjøttkaker

Kjøttkaker

nemlig kjøttkaker i brunsaus. Idag hadde vi bare posesaus, men funker fint det også. Ha ønsket mengde med salt og pepper
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Begynn med å lage den brunesausen, bruk en stekepanne eller en jerngryte. BRUNSAUS. Smør til bruning. Spe med kraft, litt av gangen og rør godt mellom hver gang du sper med kraft slik at du rører ut alle klumper, fortsett slik til du har en passe tykk saus
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost