Nå vil nok sausen din se veldig tynn og lysebrun ut. Nå når jeg skal koke kjøttet sammen med masse andre aromater velger jeg å verken salte eller pepre steken før jeg bruner den
Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Kjøttboller i brunsaus. Server kjøttbollene medfløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Tørk av steken og brun den på alle sider i litt smør varm stekepanne. Klassisk tilbehør er rosenkål og viltsaus, og selv om mange synes det er traust, så er det såååå godt
Begynn med å lage den brunesausen, bruk en stekepanne eller en jerngryte. BRUNSAUS. Smør til bruning. Spe med kraft, litt av gangen og rør godt mellom hver gang du sper med kraft slik at du rører ut alle klumper, fortsett slik til du har en passe tykk saus
Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost