Skinkestek med ben c",) Servert med sprø svor, hasselbackpoteter, surkål, brun saus, tyttebær og potetgull ☀️
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 3 kg skinkestek med ben
  • 3 gulrøtter 2 gule løk
  • Salt
  • Pepper
  • 1 kg hodekål
  • 2 epler
  • 2 ts salt
  • 1 ss karve
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss 7% eddik
  • 2 ss sukker
  • 3 ss smør
  • 5 ss hvetemel
  • 8 dl stekesjy
  • 2 ts soyasaus
  • Salt og pepper
  • Noen dråper sukkerkulør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.