Her er fårikålen nesten ferdig. en ting er sikkert, vår nasjonalrett er like god og kjærkommen hver høst, når årets høstlam, eller fårekjøtt for den som foretrekker det, ankommer butikkene
termin. Eg har kjøpt littmeir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte. Legg merke til knappane. Her er det nedtelling for supertantene, for om 109 dagar er det
En av de bedre stykningenepålammet er carré, eller karré. Den vanlige måten å tilberedepå er slik den er, og så dele den opp mellom bena, ofte også mellom hver annet eller tredje ben, littavhengig av hvordan du skal servere eller presentere den
Du kan selvfølgelig pensle denne på koteletter og langstekei stekeovnen. Glasset kan kjøpes på alle store Meny og Jacobs, Joker i Oslo eller nettbutikken her
Stek lammeti en stekepanne på sterk varme til du har fått stekeskorpe på hele lammet. Det finnes mange måter å tilberedespinatpå, både koking, steking og damping er veldigvanlig
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Den skal se littuferdig ut når du tar den ut, for den stivnerlitt når den kjøler seg ned. Takk til alle som fulgte ivrig med påKakekrigeni går =) Og takk for alle de koselige kommentarene, meldingene og snappene =)
Pass på at du bruner godt rundt hele kjøttstykket. Dette er skikkeligfestmiddag og oppskriften passer like godt tillam som til okse og svinekjøtt, både stek og fileter
De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoorikyllingpå menyen. Jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd å grillelam, det blir som regel kylling, fisk, scampi og grønnsaker
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonellelammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatiskopprinnelse et kjempegodt alternativ
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.