Gjærbakst oppskrifter

BAKETIPS GJÆRBAKST

BAKETIPS GJÆRBAKST

Å bake gjærbakst handler først og fremst om tid og litt om. Det finnes ingen snarveier til god gjærbakst, men nøyaktighet
Elsker gjærbakst.

Elsker gjærbakst.

I dag har jeg laget boller med mandelfyll og vaniljekrem som ble super gode. Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere
Hemmelige gjærbakst

Hemmelige gjærbakst

Mitt beste triks, når det kommer til gjærbakst, er venting. Gjærbakst skal ikke stresses med. 00. Oppskriften er ikke min, men jeg bruker den ofte og jeg får masse (u)fortjent skryt
Gjærbakst

Gjærbakst

Jeg har iløpet av dette året laget en god del brød, grovt brød. Har laget mitt eget "slump" brød etter å inspirasjon fra Cacas sin brødoppskrift (som står på baksiden av "verdens beste" brødform)

Deilig Gjærbakst!

Pin It. 7 dl mjølk. 150 gram margarin. 2 dl sukker. 50 gram gjær. Ca 1 kg kveitemjøl. Fyll. Eplesyltetøy. Smelt margarin, tilset mjølk og varm blandinga opp til ca 37 grader
Sol av gjærbakst med vaniljekrem og makronfyll

Sol av gjærbakst med vaniljekrem og makronfyll

Vanlig gjærbakst kan gjøres om til «uvanlig» bare ved å gjøre noen små visuelle endringer. Og i disse dager mens mange venter på at sola skal komme tilbake, kan kanskje denne gjærbaksten være til inspirasjon for dere
flettekrans -- deilig gjærbakst

flettekrans -- deilig gjærbakst

GRUNNOPPSKRIFT. 8 dl hv. mel. 1 dl. sukker. 1/2 ts. kardemomme. 100 gr. mykt smør. 3 dl. melk. 50 gr. gjær. -. 1 egg til pensling
7 trinn til en vellykket gjærbakst

7 trinn til en vellykket gjærbakst

Følg våre 7 gode råd og bli en mester i å bake velduftende gjærbakst, både søt, fin og grov bakst. Tips en venn 7 trinn til en vellykket gjærbakst
Eplekringle – gjærbakst

Eplekringle – gjærbakst

Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren
Grunndeig for søt gjærbakst

Grunndeig for søt gjærbakst

Grunndeig til søt gjærbakst. Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) Grunndeig til søt gjærbakst