Årets lam 4. Lammecarré.
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk lammecarré
  • 2 store tomater
  • 4 portobellosopp
  • 4 asparges
  • 70 grader Stek portobellosoppen i olivenolje på begge sider
  • 1 kg Lam
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 økologisk sitron
  • 1 sjalottløk
  • 1 hvitløk
  • Rosmarin
  • 3-4 timer Brun kjøttet først, stek det deretter i stekeovnen
  • 25-30 minutter avhengig av tykkelsen på kjøttet
  • 4 stilker kirsebærtomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Litt sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.