Skjær lammekjøttet i terninger, passe munnfuller, og brun det i stekepannen. Tilsett det brunede lammekjøttet og la det steke sammen med grønnsakene et par minutter
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. En av de bedre stykningene på lammet er carré, eller karré
Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Legg i litt av lammekjøttet (pass på at gryten ikke blir for full. 1 1/4 kg beinfritt lammekjøtt, lår eller bog, i 4 cm terninger. 1 1/4 kg beinfritt lammekjøtt, lår eller bog, i 4 cm terninger
Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Også her er potetpurè brukt til retten, for er det egentlig noe bedre enn å mose alt dette sammen til en liten symfoni av smaker fra lammet, rotgrønnsakene og den passe krydrete potetpurèen eller mosen
Linsene er kraftig krydret med nellik, kardemomme, kanel, løk, hvitløk, chilis, og ingefær. Her kommer forslag til en grei vegetarrett på en kjøttfri mandag
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. ca 1 kg lammekjøtt skåret fra låret. ca 1/2 l buljong, gjerne av lam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.