Det er bare å velge forskjellige grønnsaker og legge disse i en ildfast form, så er du nesten i mål. I dag byr jeg på en torskerett som omtrent lager seg selv
Ovnsbakt torsk med glaserte gulerøtter ogsøtpoteter -. Denne gangen lagde eg eit nytt tilbehør til ovnsbakt torsk som blei en fantastisk god kombinasjon
Server torsken sammen med søtpotetmos, kapers- og tomtasalsa og chilismør. Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Denne er enda en nydelig torskerett. Ha søtpoteterog poteter i kjelen. Når den er fersk så er den helt smashing, og det er jo så mange tilberedningsmåter også
Ovnsbakt torsk med søtpotetog spekeskinke. Torskog steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
Som eg har nevnt tidligere er torskogsøtpotet en kombinasjon som virkelig er uslåelig god. ♦ Legg torsken i en ildfast form, gjerne med bakekapir i bunn og strø over krydder