Røkt torsk oppskrifter

Røkt torsk på grillen sammen med grønnsaker

Røkt torsk på grillen sammen med grønnsaker

Røkttorsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Torsk på nye veier

Torsk på nye veier

Speket, røkt og sprøstekt  kjøtt gjør seg godt sammen med den reine smaken i torsk. Jeg har skrevet om kokt torsk tidligere, og om at dette er en veldig god måte tilberede torsk
Fiskekaker av torsk med dill

Fiskekaker av torsk med dill

1 cl whiskey, hvis du har, gjerne en røkt en. 1 cl whiskey, hvis du har, gjerne en røkt en. Hola caballeros y senoritas
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Røktkolje/torsk med eggesmør og kokte grønnsaker. bety torskefilet og smørdampet spisskål. Torsk i tomat- og grønnsakssaus med oliven og kapers
Low FODMAP kedgeree

Low FODMAP kedgeree

Jeg brukte røkttorsk, men du kan bruke alle typer røkt hvit fisk. Kedgeree er en britifisert indisk curryrett med røkt fisk og egg
Fisk og poteter med pimenton og løk

Fisk og poteter med pimenton og løk

røkt paprika pulver. Spanjolene bruker forskjellig fiskeslag og ofte merluza til denne fiskeretten, selv har jeg brukt torsk i dag
Alene hjemme - da ble det god gammeldags fiskegrateng til middag

Alene hjemme - da ble det god gammeldags fiskegrateng til middag

Hadde røykt torsk i fryseren og siden jeg og mannen er alene hjemme i dag, fikk vi lyst på fisk. 400 g makaroni 500 g røkttorsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS. 400 g makaroni 500 g røkttorsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS
Vårens vakreste eventyr

Vårens vakreste eventyr

Servere den sammen med røkt skinke og poteter. Sommer, torsk og hvitvin. Nå starter vårens vakreste eventyr

Reisebrev fra Loen. Del 1. Hotellet!

Men jeg har spist røkt pigghå, stekt kamskjell og scampi servert av kokk, marinert kamskjell, hjortefilèt, indrefilèt, lammefilèt, kalvetunge, oksenakke, laks, torsk, patè, reker, krabbe, laks og et utall salater og annet tilbehør

The Dairy - London

(Den første oliven min kone har spist)Sprø ansjosRøkttorsk, sprø potet og sjøgressGulrot, ristet bygg, rosin og surbladBeinmarg smør, kyllinglever mousse og husets spekepølseHusets surdeigsbrød servert sammen med lever og marg