Røkttorsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Speket, røkt og sprøstekt kjøtt gjør seg godt sammen med den reine smaken i torsk. Jeg har skrevet om kokt torsk tidligere, og om at dette er en veldig god måte tilberede torsk på
Hadde røykt torsk i fryseren og siden jeg og mannen er alene hjemme i dag, fikk vi lyst på fisk. 400 g makaroni 500 g røkttorsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS. 400 g makaroni 500 g røkttorsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS
Men jeg har spist røkt pigghå, stekt kamskjell og scampi servert av kokk, marinert kamskjell, hjortefilèt, indrefilèt, lammefilèt, kalvetunge, oksenakke, laks, torsk, patè, reker, krabbe, laks og et utall salater og annet tilbehør
(Den første oliven min kone har spist)Sprø ansjosRøkttorsk, sprø potet og sjøgressGulrot, ristet bygg, rosin og surbladBeinmarg smør, kyllinglever mousse og husets spekepølseHusets surdeigsbrød servert sammen med lever og marg