Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Da Fyres det i peisen, og gjøres klart for gourmet. Kryp så opp i sofaen og nyt kvelden. Her kan man eksperimentere med spendstige smaker, krydder og tilbehør
Alt som kan legges i form og stekes i ovnen er genialt. Det er enkel tilberedning og tidsbesparende. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Nydelig, sunt og godt ✿. Servert med ovnsbakte poteter. Sett på ovnen og kutt opp grønnsaker mens ovnen blir varm, tilbehøret setter du på etter hvor lang koke/steketid den har
I måneder som inneholder bokstaven R kan man spise torsk, det kan være en grei huskeregel. Retten ble i tillegg servert med potetmos ogovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.