Pepperbakt laks, brokkolipuré og SandefjordsmørPepperbakt torskeloin og bechamel med baconDel på. Strø på alt krydder tiltorsken, og sett formeni ovnen igjeni ca
Skrell grønnsakene og kutt i staver, ha over i en ildfastformmedbakepapir. I utgangspunktet er jo torsk og gulrot/søtpotet en uslåeligkombinasjon, men enda bedre med den glaserte smaken og gode konsistensen
Iformen. Linsene kan gjerne byttes ut med poteter, og når nykålen er i sesong kan den med godt. Tips. Hell oljen iformen, linsene skylles og fordeles utover i et jevnt lag
Hell kjøttsausen over i en ildfastform, og dander søtpotetmosen som et "lokk" på toppen. Løsningen ble da en "alt i ett form" medsøtpotetmos, hermetiske tomater, karbonadedeig, masse krydder og litt revet Jalsberg på toppen
Strø over medhvitløk, salt og pepper. Hell over matfløte og dryss til slutt over revet ost. (4 porsjoner)1 kg torskefilet uten skinn og bein (skjæres i passe stykker)salt og pepper1 fedd finhakkethvitløk4- 5 tomater delt i to3 vårløk iskiver1/2 purreløk iskiver om du ønsker200 g revet jarlsberg1 1/2 dl matfløteSmør en ildfastformmedlitt olje eller smør og legg i stykker av fisk sammen med tomater, vårløk og purre. Gratineresi ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Serveres med kokt ris eller poteter til 4 porsjoner. 1 kg torskefilet. 1 fedd finhakkethvitløk. 4- 5 tomater delt i to. 3 vårløk iskiver. 1/2 purreløk iskiver
Dekk bunnen av en ildfastformmedsøtpotetene. ) For deg som ikke er superglad ifisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.