Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Så lettvint, så sunt og så godt. Jeg holder meg fortsatt til en trygge torsken og ørretten, men man må vel begynne å utforske nye fisketyper snart også
Skjær torsken i porsjonsstykker. Kjør med stavmikser til pureen er helt glatt. Fortsett å øse smeltet smør over torsken så den blir fin og gyllenbrun på alle kanter
- Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper. Torsken. - Fres så blomkål og sukkerertene i en varm panne med olivenolje, salt og pepper
Server torsk, rogn, poteter og gulrot medgodtmed smør over. Hakk løk og bland sammen med smøret. Fersk torsk og stekt rogn er en slik ting som jeg kun spiser hjemme hos mor, synd siden det er veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.