Torsk med søtpotetpure, lettstekte asparges og soyasmør
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 grader Salt
  • 300 g torsk
  • 20 minutter Tørrsalting gjør fisken fastere
  • 4 deler og bak fisken i stekeovn omtrent i
  • 8 minutter Er fisken tykk så ovnsbak litt lengre
  • 3 søtpotet
  • 1 potet
  • 4-5 ss smør
  • 1/3 rød chili
  • 1/3- ½ sitron
  • 40 g usaltet smør
  • 0,3 dl soyasaus
  • 1/2 stk sjalottløk
  • 1/3 rød chili
  • 1 ts finrevet ingefær
  • 2 ss gressløk
  • 2 ss bladpersille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.