Stek asparges og tomater noen minutter i fettet fra kjøttet, og krydre med litt havsalt. Skjær opp kjøttet i fine skiver og server sammen med tilbehøret og en kladd kryddersmør på toppen av kjøttet
Det avhenger selvsagt også på tykkelsen av biffen. (Dette kan ofte stemme for de som liker den medium +, men siden jeg liker den litt råere, så må jeg ta den av før
Nydelig symfoni av smaker, som passer helt perfekt på en lørdagskveld i den kaldeste årstiden. Søtpotet er, som navnet sier ganske søt på smak, passer godt til en godt krydret biff med en
Revet ost av parmesan, cheddar og gulost. Saftig og mør entrecote servert med mini. Ha dem så over i en ildfast form eller stekebrett som du har litt olje i bunnen av
Et par ting er viktig når du skal helsteke et så stort stykke kjøtt, det må ha romtemperatur før du begynner å steke og det må ha hviletid etter steking
For et mer mettende måltid kan du servere nypoteter ved siden av. Stek lammet etter smak og ønske, men viktigst av alt - la lammet hvile minst 10 minutter før det skjæres opp. 3-4 entrecôte av lam. 4 nye blader av rød mangold
Ha dem så over i en ildfast form eller stekebrett som du har litt olje i bunnen av. Saftig og mør entrecote servert med mini ostegratinerte hasselbackpoteter, stekt løk, brokkoli og fløtesaus