Steking av lam entrecote oppskrifter

Grillet entrecôte av lam og wok med bønner

Grillet entrecôte av lam og wok med bønner

Olje og salte lammekjøttet og legg det på grillen. Lammet blir saftigere om det blir langsomt stekt. Legg opp bønnene på et stort fat med oppskåret lammekjøtt over

Sous vide temperaturer og tips

Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. LAM. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Tyrkisk ezme salat med hummus

Tyrkisk ezme salat med hummus

smør til steking. Jeg brukte finstrimlet entrecoteav okse, men du kan bruke kjøtt avlam, kylling eller svin
Grillet entrecote av lam

Grillet entrecote av lam

Entrecote er et stykke av kotelettkammen som har marmorering av fett som gir en fantastisk smak. Ta av kjøttet og la det hvile i noen minutter før du skjærer i det

Steketemperaturer kjøtt

Ikke glem å hvile kjøttet, innpakket i bakepapir, etter steking. Leila Lindstrøm mener biff smaker best medium /rare, kalv og lam medium / godt stekt og and medium
Rotkake

Rotkake

Det er virkelig Sesongen (med stor «S», ja) for mange av de råvarene som setter preg på vårt kjøkken

Lammefilet

Olje+ smør tilsteking. Lammefilet kan byttes ut med svinefilet, kyllingfilet eller for eksempel. - Ytrefilet avlam 5-6 min, indrefilet avlam trenger kun steking i panne 2-3. - Hel entrecôte 20-30 min avhengigav tykkelse på entrecôte 800 g lammefilet eller annet kjøtt , se tips