Helstekt entrecote med ovnsbakte grønnsaker og aromasoppsaus
ganske enkelt
ganske enkelt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 5-6 personer
  • 1,5 kg
  • hel entrecote
  • 2-3 ss smør
  • 2-3 fedd finhakket hvitløk
  • . 2 ss finhakket frisk timian
  • 1 1/2 time alt
  • 2 - 3 gulrøtter i tykke skiver
  • 1 stor eller
  • 2 små rødløk i båter
  • 2 fenikkel
  • 2-3 persillerøtter
  • 3-4 stilker selleri i biter
  • 6-8 asparges
  • i biter
  • 3-4 vårløk i biter
  • Litt broccoli
  • 10-15 små tomater
  • 1 appelsin i skiver
  • Provencekrydder
  • .250 gr aromasopp
  • 3 finhakkede sjalottløk
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • . 4 ss balsamicoeddik
  • 3 dl kremfløte
  • .2 dl kraft
  • 1 ts maizenna
  • 1 ts honning
  • Presset sitron

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.