Entrecôtemed timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Dette er en fritert potetballmed vannbakkelsrøre som blir herlig crispy på utsiden og myk på innsiden
Tenkte da at dette kunne ikke være så ille og tok med meg et par pakker. Serverte fløtegratinerte poteter tilSoppsausFrese litt løk og masse sopp i en panne ha i litt kraft og kok opp
Så tok jeg en dråpe olivenolje på hver enkel potet, også er det bare å krydre med favoritt krydder. Et annet tips, smør de inn med Pesto på toppen før baking, det er også svært godt
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp ogpoteter. Det er høst og butikkene bugner med ferskt lammekjøtt
Villsvinsteik med karamelliserte poteter, rømmesaus, potet-og gressløkkrem med gulrotpure. Bruken sprøytepose, og lag en "kake" med lagvis potet- og gulrotpure
Krydret de med salt, og grovkvernet pepper. Ja var lenge siden jeg hadde spist de små gode Amandinepotetene nå, så jeg fant ut at jeg måtte leke litt med de igjen
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetenemed skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Det blir ingen harde potetskiver eller at du må kanskje steke den lengre enn beregnet osv -for det er jo dette med å få alt ferdig samtidig som kan være et puslespill og hodebry mange ganger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.