Helstektentrecote er enkelt å tilberedehvis du bruker steketermometer, da har du full kontroll og kan ta ut kjøttet akkurat når det har oppnådd rett temperatur
Kjøttet skal være romtemperert før det tilberedes. En halvtime på kjøkkenbenken er minimum. Salte og pepre kjøttet, og brun det raskt på alle sideri en stekepanne på høy varme
Når alt er på plass og kjøttet er klart for å bli behandlet setter jeg på ovnen. Kjøttet har blitt tatt ut av kjøleskapet noen timeriforveienslik at det har blitt temperert
Kjøttet ble marinerti en grillsaus og helstekt på. kan helsteke entrecôte istekeovnen. Det er ikke. mye som er i sesong for tiden, men stangsellerien er fin og sprø og lysegrønn
Bakes iovnen sammen med kjøttet til potetene er gjennomstekte. Kjøttet krydres godt med salt og pepper på hver side, stekes i varm panne i olje til hele kjøttstykket er godt brunet