Poteter og tomater klare til steking ♫. Mørbrad går også under navnet rumpestek, derav er det lett å skjønne fra hvor på dyret dette kjøttet kommer fra
Stekingav hjort mørbrad. en time før steking. Fersk mørbradav hjort, krydret med salt og pepper ♡ღ. Dermed kan saften fordeles i kjøttet og muskelen blir avslappet
250 g biff av ytrefilet eller mørbrad per person. 1-2 timer, avhengigav størrelsen. Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes. Bruk sterk varme og stek biffen i en blanding av smør og olje, 2-3 minutter på hver side. ¸✿✿ 250 g biff av ytrefilet eller mørbrad per person
Jeg bestemte meg for å lage en biff av denne, siden en hel stek ville blitt for mye for meg alene. Det er veldig godt kjøtt, og er nok det møreste delen av låret
olje til steking. Bland inn resten av sausen og grønnsakene. 300g ytrefilet/mørbradav storfe. Bland sammen sausen med 1 dl av vannet. Bland sausen med 1 dl av vannet og bland halvparten av sausen på kjøttet. Skru ned på lavest varme og la stå i 17 minutt. 300g ytrefilet/mørbradav storfe. 3 gulrøtter 2 hvitløksfedd olje til steking
Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø