Server med ekstra sitronbåter, hele reker og scampi samt ferskt brød. 1 kylling2 løk1 rød paprika1 grønn paprika11⁄2 dl olivenolje1 pk safran1 l hønsebuljong2 dl tørr hvitvin1/2 nett blåskjell10-15 scampi1⁄2 kg reker4 sjøkreps (kan sløyfes)Frisk timian1⁄2 l arborioris (risottoris)Salt og pepper. Del kyllingen i 8-10 biterHakk løk, hvitløk og skjær paprika i strimlerSkrell scampiene og rekene (la noen hele være igjen til pynt)Varm oljen i en stor stekepanneBrun kyllingbitene og krydre med salt og pepper. La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og la paellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
som for eksempel fisk, akkar, kreps, reker, krabbe, scampi, kylling osv. Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Paella. Risotto med scampi er herlige smakskombinasjoner sammen. Bland olje, saften fra en halv sitron, finhakket hvitløk samt salt og pepperTilsett scampi og bland godt
Noen er frekke nok til å kalle det Kreolsk svar på Paella. Hvorfor det virker som at dette er en reste rett, er siden det finnes utrolig mange varianter, og ingen som kan påstå at de har den orginale oppskriften
Helt til slutt - bland inn fisk i små biter, kokte scampi og hvitvinsdampede blåskjell. Rives fint 1 boks kokosmelk 250 g scampi Hvitvinsdampede dampede blåskjell (ett nett) 300 g torskefilet i biter
Stek scampi og kamskjell slik at de får en fin gyllen skorpe, men ikke så lenge at de blir seige. Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
2 pölser16 scampi som jag marinerat i olja och curry(förkokta hadde jag med inte nödvendigt)4 kyckling klubber (marinerad och förstekt) Lägg risblandningen i en ugnssäker form och toppa med köttet
Denne gryten kan minne litt om blanding av risotto og paella. Fres scampi eller kyllingfileter i mindre biter sammen med litt olje, hvitløk, salt og pepper i pannen