Diverse retter. Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjensiden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad iris og kylling
Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram tilmin egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positivtilbakemelding på…
Hei. Riktig god Søndag. Håper du har hadd en fin helg så langt. I dag skal du få oppskriften på littalternativgrillmat Du lager retten fintinne også, men i går kveld slo vitil med littgrilling
Etter en tur til Qatar er jeg blittutroligbegeistret for Midtøstens smaker. På de flotte supermarkedene (fransk kjede, Carrefour) kan man kjøpe ferske krydder i egne krydder-souker (markeder) innei supermarkedet
Paellaen har sine røtter fra Valencia da risen ble fraktet fra Kina av araberne. Risentrivdesi det sumpaktigeklimaet langs Spanskekysten, derfor er "paella Valenciana" den mest klassiskevarianten
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.