) og ikke minst våken. Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave som jeg har gjort
Legg til sideFres løk, hvitløk og paprika i ca fem minutter og legg til sideFres ris i olje og tilsett safran, hønsebuljong og hvitvinSmåkok risen i ti minutter og tilsett kylling, hakket løk og paprika
Del kyllingen og paprikaen og steik de på pannen, og ha det i risen, fisken kan man dele og ha i noen minutter før servering, da går den ikke i oppløsning
Jeg vil også minne dere på den lille konkurransen jeg snart skal ha. De fleste av oss drar neppe til Spania så ofte, men det betyr ikke at du ikke kan nyte en god paella
Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
Tre varianterav superbollen. Derfor er det bare helt geniaalt at man kan lage en variant som faktisk ligner smaksmessig, men som er så sunn at man kan spise det hele tiden om man vil
Och i min mun rinner snålvattnet. ”Paellans hemstad” stod det där i tidningen, och plötsligt så kände jag att varenda smaklök i hela munnen skrek PAELLA
Masse gode smaker blandet i et fyrverkeri av smak. Bland det med løken og surr i 3-4-5 minutter. Rør disse godt inn i grønnsakene og la det surre 2 min til
Skru opp varmen og stek risen i noen minutter. Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Her får vi brukt vår praktiske Paella-gryte som vi kjøpte i Spania i sommer. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny). 5 minutter. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.