Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave som jeg har gjort
Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Jeg anbefaler å bruke sherry siden det vil gi ekstra mye smak til retten, men jeg vil tro det også kan fungere med tørr hvitvin uten at jeg har prøvd det selv
Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst. for ei uke siden serverte jeg Italiensk Risotto, og denne fredagen tenkte jeg at Spansk Paella er lurt
…og hos oss er pallia påskemat, vet ikke helt hvorfor, det er vel den gule safranen, men skjærtorsdag er paella-dagen i et ganske fastsatt løp med faste retter i påska her i huset
Her har dere oppskriften på Paellamed grønnsaker og kylling. Paella er så godt. Jeg er ikke noe stor fan av sjømat, men det går fint an å lage denne spanske nasjonalretten med en liten vri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.