Paella oppskrift oppskrifter

VEGAN PAELLA MED TOFU

VEGAN PAELLA MED TOFU

Oppskrift på vegansk parmesan finner du her. Dere har sikkert hørt om Paella, en spansk risrett som lages i stekepanne
Paella – Spanias fantastiske nasjonalrett

Paella – Spanias fantastiske nasjonalrett

La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og la paellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
Spansk paella med chorizo og kongereker

Spansk paella med chorizo og kongereker

Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Paella med chorizo (4 personer). Varm 2 ss olje eller smør i stor gryte, traktørpanne eller paellapanne
PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

for ei uke siden serverte jeg Italiensk Risotto, og denne fredagen tenkte jeg at Spansk Paella er lurt
Paella på italiensk!

Paella på italiensk!

Her er oppskrift på en skikkelig luksusrett for. Oppskriften er basert på 4 -6 porsjoner, men serverer du godt,
Paella

Paella

Oppskriften under er en variasjon av Spansk paella fra Matprat, men dette lager du slik du selv ønsker det
Vegetarisk paella

Vegetarisk paella

Her har du et godt eksempel på at vegetarmat ikke trenger å være kjedelig eller lite mettende. En fullverdig middagsrett med grønnsaker og masse smak
Jons Paella

Jons Paella

Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
Paella med chorizo, kylling og sitron

Paella med chorizo, kylling og sitron

I dag skal du få oppskriften på litt alternativ grillmat Du lager retten fint inne også, men i går kveld slo vi til med litt grilling
Fideuà paella

Fideuà paella

Paella(direkte oversatt “panne”) er en spansk nasjonalrett, opprinnelig fra Valencia, som gjerne består av kokt ris, olivenolje med safran, grønnsaker og sjømat