La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og la paellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Paella med chorizo (4 personer). Varm 2 ss olje eller smør i stor gryte, traktørpanne eller paellapanne
Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
Paella(direkte oversatt “panne”) er en spansk nasjonalrett, opprinnelig fra Valencia, som gjerne består av kokt ris, olivenolje med safran, grønnsaker og sjømat