Spansk paella med chorizo og kongereker
food is my religion! | - inne og ute i Bergen by
food is my religion! | - inne og ute i Bergen by
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter, i terninger
  • 150 g chorizo, skjært i biter
  • 1 kinesisk hvitløk, finhakket
  • 2 grillet paprika eller paprikapulver (helst smoked sweet paprika-pulver)
  • 10-15 rå kongereker
  • 300 g arborioris
  • olje eller smør til steking
  • 400 ml kyllingkraft (eller buljong hvis du ikke har kraft)
  • 225 ml tørr sherry (kan sløyfes)
  • 4 vårløk, skjært i biter på 1/2 cm 150 g frosne erter
  • frisk persille, finhakket
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.