Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Du kan fint erstatte kongerekene med mer kylling og chorizo, eller bare utelate det
På menyen var Paellamed kylling og chorizo. Server paellaen alene, eller med brød og smør. Paella er en spansk risbasert rett som kan varieres i det uendelige
Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst. Dytt de rensede rekene nedi den varme risen, legg erter og chorizo på toppen
Paellamed tunfisk og chorizo. Det regner jeg med det er flere enn meg som setter pris på. Stek kyllingbitene på medium-høy varme med en teskje Cocosa chili til de er gjennomstekt
Så har du i haalvparten av hvitvin og kraft, lar dette koke inn under omrøring og så har jeg i resten vesken og erteneså har jeg i blekksprutog resten av ingredienseneSå lar jeg et lokk over og lot det koke på medium varme til alt var ferdig, et sikkert tegn er at blåskjellene åpner seg
Denne er vegetar, men godt med kylling, reker, blåskjell, chorizo og annet godt. Start med å ha vann, gurkemeie, safran, himalayasalt, umamikrydder og pepper i egen bolle
Mot slutten har du i ertene og chorizoen som du har stekt litt i en panne, risen skal ha bittelitt tyggemotsand når den er ferdig, smakes til med salt, pepper og frisk sitron, hell over noen skjeer med extra virgin olivenolje
Varm oljen i en vid og dyp panne, helst en paellera eller en annen panne med to håndtak. Snu bitene med jevne mellomrom, inntil de er brune på alle sider