Tilsett kylling, chorizo, hvitløksfedd og cherrytomatene og stek i noen minutter. Paella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris sammen med sjømat og kjøtt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld. Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous
Imens steker du chorizobitene raskt på stekepannen og legger de over i formen i stekeovnen, du kan godt helle over det fettet som blir på stekepannen etter at du har stekt chorizo, det gir veldig god smak
eks en spicy salami, chorizo, pepperoniRapsoljeSaltPepperFrisk timian. Her kan du velge dine favoritt grønnsaker og ikke minst variere med ulike pølsesorter
Helstekt kyllingmed hvitløk ogsitron er en av mine favoritter. Også bør en smøre inn kyllingenmed noe fett eller olje for at den ikke skal bli for tørr
Du kan fint erstatte kongerekene med mer kyllingog chorizo, eller bare utelate det. Krydre kyllingenmed salt og pepper og stek den til alle overflater på kyllingbitene er brunet
Men med noen av bestemor sine triks og mine egne favorittkryddere tar det kun en time å lage en deilig, saftig kylling, med sprøtt skinn og deilig tilbehør
Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris ogkylling
Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld. Notes Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.