Paella Valenciana
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g lange bønner, brekk- eller aspargesbønner, renset
  • 175 g plommetomater, flådd og renset
  • salt
  • 1 kylling, ca 1 3/4 kg, delt opp i 16 biter
  • 250 g chorizo-pølser beregnet til matlaging
  • 1 1/4 dl olivenolje
  • 125 g friske erter (uten belger)
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 1,4 liter kyllingkraft
  • 1/4 ts safran
  • 500 g valencia- eller annen rundkornet ris
  • 2 sitroner, hver delt i 4 som tilbehør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.