Ta stekeplaten ut av ovnen og dra bakepapir medpizzabunn over på platen. Hvit pizzasaus Ha creme fraiche i en liten skål Del chilien i to og ta ut frøene
Pizzamedchorizo og grønnkål. Jeg elsker pizza og favoritten er tynne bunner med masse fyll, og dette er absolutt en av mine favoritter med deilig crispy grønnkål på toppen
Er man ikke helt trofast med tradisjonene, så kan man også kjøpe ferdiglaget pizzadeig. Legg på Mozarella, kutt pepperbelgene og legg på sammen medchorizoen og de sorte olivene som er delt i to
Resultatet blir utrolig sprø og god pizzabunn, med deilig myk smeltet ost på toppen. Som dere kanskje har fått med dere, så har jeg en stor kjærlighet til Italia og Italiensk mat
Pizzamed asparges. Dette kan vi kalle en hybrid av klassiskerne Hawaii- og pepperoni-pizza. Den salte spekepølsen sammen med sødmen fra ananas er virkelig en god kombinasjon og med frisk basilikum på toppen blir smakskombinasjonen helt perfekt
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
Du kan selvsagt toppe den medchorizo eller pepperoni dersom du ikke er helt på det vegetariske. Bland deigen sammen og juster med mel til passe konsistens (den skal være bittelitt klissete)
Du bruker samme deig som med Focacciaen, men du bruker ulik topping. Jeg brukte chorizo, skinke, tomater, paprika, pizzasaus, ost, oregano, rosmarin, salt og pepper
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Denne gongen brukte me kjøtboller, salami, chorizo, sopp, tomater og norwegia ost. Ikkje misforstå, eg elsker dei tynne lekre italienske pizzaene, men når helga kjem vil eg ha litt meir