Majones til hummer oppskrifter

Hummer med majones

Hummer med majones

Kok dette opp, og legg den levende hummeren i vannet. Avkjøl hummeren i isvann. Del hummeren i to på langs
Gratinert hummer – Havets Kardinal

Gratinert hummer – Havets Kardinal

Den mest vanlige er nok allikevel naturell med brød og majones. Hummer, også kalt »Havets kardinal», kan tilberedes og nytes på mange måter
Hummer med provence-smør og avokadokrem

Hummer med provence-smør og avokadokrem

Aioli eller majones. Jeg valgte det siste og serverte den med en myk avokadokrem, aioli og et skikkelig godt provence-smør som passet perfekt til de grillede maiskolbene
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

Ja og litt majones og smør. et par hummer, noen hjerteskjell til spisepynt, en sitron, en bunt asparges og en baguette
Blinis med godt tilbehør

Blinis med godt tilbehør

Varier også med røkelaks, reker, gressløk, dill majones i stedet for rømme til rekene, kamchatkakrabbe, sjøkreps, hummer
Scampi fritti, hvem tror du på!

Scampi fritti, hvem tror du på!

Serveres med sitronbåter, remulade, majones eller skarpsaus og event. Av og til får man vann på mølla. Sjøkreps behandles og kokes som hummer
Tempura friterte grønnsaker

Tempura friterte grønnsaker

Sitronmajones. Røren skal ha samme konsistens som en pannekakerøreDel grønnsakene i tilnærmet like store biterVarm oljen i en kjeleDypp grønnsaksbiter i røren og fritér de, litt om gangen, i et par minutter til de får en fin gylden fargeLegg de ferdige grønnsakene på tørkepapir slik at overflødig fett renner avStrø over litt salt
Gratinert kongekrabbe ?

Gratinert kongekrabbe ?

Serveres med godt brød, smør og gjerne hjemmelaget majones, som du finner oppskrift på her -eller aioli, oppskrift her
Krabbeklør med to typer dressing

Krabbeklør med to typer dressing

Dette er et nydelig alternativ tilmajones og sitron. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps

Lobster Thermidor, skritt for skritt!

Litt majones, sitron og god loff er jo deilig. Men selv om den er sesongbetonet og dyr, har vi vel råd til en god hummermiddag en gang i blant
Skalldyrfat er snaddermat

Skalldyrfat er snaddermat

Chilimajones. Så selv om mange tenker at sjømat hører sommeren til, er dette absolutt vintermat. del hummeren og fjern paven
Hva gjør Rema 1000 med rekene nå?

Hva gjør Rema 1000 med rekene nå?

Hjemmelaget majones går også for den som liker det. Gunhild Stordalen, kona til Petter, har tatt initiativet til et helseteam
Hummer- og krabbefest i hjemmet

Hummer- og krabbefest i hjemmet

Skallet på hummeren er jo så mykt i forhold til krabbenes, og derfor var mamma så heldig og fikk jobben med å knekke klørne mens jeg sett og koste meg med hummerhale dyppet i majones
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

egg, bacon, tomatbønner, ketchup og majones med toast på siden. Skal du til London og ønsker et spesielt godt måltid (med tilhørende temmelig stiv prislapp) er dette gode valg å gå for
Le Bernardin - New York

Le Bernardin - New York

Perfekt flakende, mildt røkt, blandet med majones og gressøk. Størrelsene er slik at du spiser alt fra første til siste rett

Årets hummerfest

Hjemmelaget brød, hjemmelaget majones og perfekt kokt hummer. Så var vi klar for årets hummerfest. Etter mye slit for hummerfiskerene var det endelig klart for venner og et himmelsk måtid
Scampi: Hvem tror DU har rett!

Scampi: Hvem tror DU har rett!

Scampiklør med majones. Du trenger også kniv, gaffel og en hummergaffeltil å få ut kjøttet med. ”Tigerreke, eller scampi, har gått fra å være et eksotisk produkt til å bli en vanlig middagsingrediens i det norske kjøkken”