Aioli eller majones. Jeg valgte det siste og serverte den med en myk avokadokrem, aioli og et skikkelig godt provence-smør som passet perfekt til de grillede maiskolbene
Sitronmajones. Røren skal ha samme konsistens som en pannekakerøreDel grønnsakene i tilnærmet like store biterVarm oljen i en kjeleDypp grønnsaksbiter i røren og fritér de, litt om gangen, i et par minutter til de får en fin gylden fargeLegg de ferdige grønnsakene på tørkepapir slik at overflødig fett renner avStrø over litt salt
Dette er et nydelig alternativ tilmajones og sitron. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps
Skallet på hummeren er jo så mykt i forhold til krabbenes, og derfor var mamma så heldig og fikk jobben med å knekke klørne mens jeg sett og koste meg med hummerhale dyppet i majones
egg, bacon, tomatbønner, ketchup og majones med toast på siden. Skal du til London og ønsker et spesielt godt måltid (med tilhørende temmelig stiv prislapp) er dette gode valg å gå for
Hjemmelaget brød, hjemmelaget majones og perfekt kokt hummer. Så var vi klar for årets hummerfest. Etter mye slit for hummerfiskerene var det endelig klart for venner og et himmelsk måtid
Scampiklør med majones. Du trenger også kniv, gaffel og en hummergaffeltil å få ut kjøttet med. ”Tigerreke, eller scampi, har gått fra å være et eksotisk produkt til å bli en vanlig middagsingrediens i det norske kjøkken”