hvitløk hvis du lageraioli. For å forebygge at majonesen sprekker er det er fordel å ha romtempererte råvarer og ikke å være for rask med å bevege på stavmikseren
Å lage sin egen majones er ingen kunst, i hvert fall ikke om man har en kjøkkenmaskin. Vårløken gjør at denne majonesen smaker litt som en aioli, og parmesanen gjør den veldig fyldig og smakfull
eks hvitløk gjør dette til en oppskrift på hjemmelagetaioli. Har du noen gang laget din egen majones. Det er bare å finne sin favorittmajones, leke med ingrediensene og smaktilsetningene til du finner din perfekte versjon
Så ønsker du å lage den autentisk må du bruke olivenolje. Dette er en sånn oppskrift man finner i flere kokebøker og nettsider med akkurat lik oppskrift – en skikkelig klassiker altså
Nybakt foccacia servert med spekeskinke - brie - tomater - basilikum og. hjemmelagetaioli. fordeler deigen utover og bruker fingrene til å lage små groper i deigen
Aioli er en majones smaksatt med hvitløk og svart pepper. Min ble perfekt med akkurat de ingrediensene som står i oppskriften og det er jo ikke akkurat «vanlig» Tusen takk