Del hummeren langs ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummerog kok den selv
Serveres med en båt lime eller sitron og fersk loff. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Medhummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Hummeren marinerte jeg med salvie og rosépepper og grillet i ovnen. Dette er både den mest skånsomme metoden for hummerenog den metoden som gir det saftigste resultatet
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon oghummer
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Breiflabb, hummerog sjøkrepshaler med portvinsmør. innholdet i hodet untatt paven, og kloinnholdet, kan du gjerne pynte tallerkenen med, eller spise til frokost
Vi har visst begynt med oppdrett av hummer i Norge også. Med noen sitronbåter, et lite eggeglass med alioli, en baguetteskive, og en god musserende Freixenet
Og den roter medhummeren. En god hummer skal man ikke rote for mye med. Og er du heldig hender det at den selges med rabatt litt før den går ut på dato
Rens hummerog sjøkrepsene og ha i skallet i sammen med tomatene og løken, la dette surre litt før du har i kraften, cognac, hvitvin, timian og pepper, la dette småkoke i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.