Langtidssteking av kjøtt oppskrifter

720 Lagre
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
111 Lagre
Langtidsstekt, mør oksestek med peppersaus og fløtegratinerte poteter

Langtidsstekt, mør oksestek med peppersaus og fløtegratinerte poteter

Langtidsstekingen gir deg mest mulig mørt resultat). Mot slutten av steketiden skrur jeg opp temperaturen og freser kjøttet litt på grillfunksjon
114 Lagre
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

buljong, fancy, fancy festmat, festmat, festmiddag, fin middag, frisk rosemarin, grille, hjemmelaget, hoftedel, hvitløk, hvitløksfedd, kantareller, kjernetemperatur, lammekrydder, lammelår, langtidssteking, langtidssteking av lammelår, langtidssteking på svak varme, langtidsstekt lammelår, mørt, mørt kjøtt, mørt lammelår, medium done, nykvernet pepper, ovnsbakte rotgrønnsaker, peppersaus, rørte tyttebær, rosemarin, rosemarinkvaster, saftig, saftig lam, saftig lammelår, saftig og mørt lammelår, salt, saus, søndagsmiddag, slow-cooking, stekte kantareller med fløte, tyttebær, vann
59 Lagre
Kan lammesteken bli for mør?

Kan lammesteken bli for mør?

langtidssteking og mørhet. Om hva slags tilbehør som passer og ikke, og ikke minst om stekingen av kjøttet
15 Lagre
Saftig og mørt marokkansk-inspirert lammelår med tilbehør, langtidsstekt

Saftig og mørt marokkansk-inspirert lammelår med tilbehør, langtidsstekt

cherrytomater, eksotisk lammelår, kikerter, lammelår, lammelår kjernetemperatur, lammelår medium, langtidssteking av lammelår, langtidsstekt lammelår, marinert lammelår, marokansk inspirert lammelår, marokkansk lammelår, marokkansk marinade, mørt lammelår, medium lammelår, saftig og mørt lammelår
12 Lagre
Rosmarin-marinert kotelett med rødløk/rabarbra

Rosmarin-marinert kotelett med rødløk/rabarbra

Avrundet med den aromatiske smaken av rosmarin fra kotelettene blir dette bare en fantastisk smaksopplevelse
6 Lagre
Beef Jerky – tørket oksekjøtt

Beef Jerky – tørket oksekjøtt

Derfor har vi ikke noe om langtidssteking på våre sider. Skjær kjøttet i tynne skiver. Bland krydder, og worchestershire-saus, og hell over kjøttet
1 Lagre
Hvordan koke kraft på lammelårbein…

Hvordan koke kraft på lammelårbein…

, kalt vann, kål, kålrabi, kålrot, kjøtt, kraft, kraftkoking, lam, lammekraft, lammelår, lammerester, langtidskoking, langtidssteking av lammelår, løk, rester, sener, skalldyr, slow-cooking, smakfult, stor kvanta kraft, suppe, suppebase, supper, tidkrevende, vann, viltgryte
0 Lagre
Langtidsstekt biff

Langtidsstekt biff

For i går prøvde jeg langtidssteking av biff. Ikke noe seighet, perfekt farge (jeg liker biffen grå) og utrolig saftig kjøtt
174 Lagre
LAMMESKANK I RØMERTOPF

LAMMESKANK I RØMERTOPF

Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
52 Lagre
Prøv noe vilt i helga!

Prøv noe vilt i helga!

Langtidssteking av viltkjøtt er absolutt min greie, det er enkelt og ordner seg nesten selv der det står å godgjør seg i stekeovnen
38 Lagre
Lammelår i verdensklasse og uforglemmelig garnityr !

Lammelår i verdensklasse og uforglemmelig garnityr !

Jeg stikker noen hull i lammelåret for å kunne "dytte" inn litt av marinaden,spesielt hvitløken. Smakene trekker seg da bedre inn i kjøttet
7 Lagre
MEKTIG OG SMAKSRIK MARROKANSK LAMMEGRYTE

MEKTIG OG SMAKSRIK MARROKANSK LAMMEGRYTE

Passer godt til langtidssteking, lav temperatur og lang tid. Der får den riktige utvikling av kryddersmakene, kjøtt og de andre ingrediensene
0 Lagre
PÅ MITT KJØKKEN ER TOMATEN  DEN VANLIGSTE FRUKT

PÅ MITT KJØKKEN ER TOMATEN DEN VANLIGSTE FRUKT

Denne gangen har jeg lagt tomatene på langtidssteking og fått fram den utrolig søte smaken det gir. Prøv deg fram, de er jo så fulle av anioksidanter og vitaminer at det er bare å stå på
0 Lagre

Dagens tips: «Fry Light» 1 kcal fettspray

Steker man på høy temperatur vil mindre absorberes, lavere temperatur og langtidssteking fører til større absorpsjon