Det finnes flere oppskrifter medkoteletter i form på bloggen. I pannen, som du stekte kotelettene i, tilsetter du vann og ett beger kjøttkraft (jeg brukte Fond 'du chef fra Knorr) eller en kjøttbuljongterning, kokes til fonden/buljongen er løst opp
Vi har hatt svinekoteletter sammen med nykokt ris og frisk salat, kremet pasta eller med baktpotet. Svinekoteletter kan lett likes av alle og kan serveres på uendelige måter, enten som grillede, stekte eller bakte i ovnen
Ved å fylle dem blir ikke kotelettene bare supergode, de blir også saftige og med mer smak. Server med gode poteter, for eksempel ovnsstekte poteter, løkmarmelade og grønnsaker
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Krydre kotelettenemed salt og pepper. Egentlig var det en dag da man sendte hverandre postkort, men i senere tid er det blitt mer og mer vanlig med gaver
Pensle kotelettenemed oljeblandingen. Koteletter. Matbloggsentralen har en utfordring i samarbeid med vingården Viña de San Pedro med chilensk grillmat som tema
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.