Server med hardkokte egg. SEI MED SØTPOTETMOS, BELUGALINSER, AGURKSALAT. De er like fine etter at de har kokt, de blir ikke så myke og "sausete" som de andre
Når potetene er ferdig kokt skjæres de i skiver og blandes med sausen sammen med kapers. Forrige uke fikk jeg nydelig, fersk sei fra Fiskfråfjorden (denne får man for øvrig tak i også på Reindyrka i Bergen)
Når potetene er ferdig kokt skjæres de i skiver og blandes med sausen sammen med kapers. Forrige uke fikk jeg nydelig, fersk sei fra Fiskfråfjorden (denne får man for øvrig tak i også på Reindyrka i Bergen)
Det skal egentlig være kokt torsk eller lignende, men jeg lagde en egen vri på fiskegratengen og stekte seifileten som seibiff før jeg blandet den inn i gratengen
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampet brokkoli og blomkål. Du kan også bruke filet av for eksempel sei eller laks, eller hermetisk tunfisk
For å få ekstra god smak i suppa valgte jeg å kjøre flere typer fisk som laks, ørret, sei og torsk og øke mengden til 150 gram av hver. Purren har du ikke oppi før grønnsakene og fiskekraften har kokt i 5 minutter
Todd fikk for øvrig servert koktsei, uten tilbehør – men han gaflet i seg og virket fornøyd. Jeg kjøpte fisk til meg og Todd her om dagen (kan man bli mer catlady), både torsk og sei
Fisken skal være kokt og makaroni kokes også før det tilsettes fiskegratengen. Fiskegrateng er billig mat, jeg bruker enten fiskerester eller frossen seifilet