Da er den ferdig kokt. Gjør klar scampien. Ha oppi scampiene. SCAMPI RISOTTO (ca 20. ca 2 SS Olivenolje3 sjalottløk2 fedd hvitløk2 dl risottoris1 dl hvitvin (jeg brukte det jeg hadde hjemme…men en tørr hvitvin anbefales)2 dl kraft (jeg brukte ande buljong, men kylling buljong kan også brukes)2 dl vann (som skal fylles på etterhvert)en liten klype safranca 100 gr scampisaltpepper. ca 100 gr scampisaltpepper
Norsk sjøkreps servert med asparges, en deilig saus kokt på skallet, og dill, er også godt. Med det riktige navnet scampi, som denne fantastiske råvaren er kjent som utenfor Norge
Rapsolje, kokt ris, gulrøtter, purre, brokkoli, champignon, løk, egg og scampi (rå eller ferdig). Scampi kan byttes ut med svinekjøtt, kylling, storfekjøtt eller fisk
(Bruker du ferdig koktscampi, så kan du tilsette dem de tre siste minuttene. Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi
Denne nydelige vinen serverer jeg også til kongekrabbe, scampi og sushi. - 2 stk hummer, enten levende eller ferdig kokt fra butikken. 2 stk hummer, enten levende eller ferdig kokt fra butikken
♦ Til slutt har du oppi løk/purreløk skjært i skiver og dei rensede rekene (eg rensa reker sjølv, reker i lake eller koktscampi tilsettes på samme måte)