Begynn med å skjære agurken i tynne skiver. Agurksalat - deilig som tilbehør til laks og fiskeretter. For de som ikke ønsker å bruke eddik, kan den byttes ut med bare sitron og sukker, men da krever det ganske mye sitron da agurkene skal ha en bitter smak
Gammelsalta seimed nypotet, gulrotstuing og bacon,. Serveres med bacon og god potet, gjerne mandel. Gammelsalta sei eller Rødsei, er lagt til tørrsalting,
Sølete, deilig og frisk agurksalat som til og med er sunn. Bland med saften av en sitron og nok gresk yoghurt til at det dekker alt og blir deilig grisete
Skjær agurk med en ostehøvel i små strimler og vend det med blandingen. Til ovnsbakt laks eller ørret, hører det til en herlig, saftig og frisk agurksalat
herlige hjemmelaga sei karbonader med gulrotstuing. skjær sei i strimler og kjør i en foodprossesor sammen med salt, potetmel, gressløk og pepper, spe med melk til du får en fin farse
Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Skrell og kutt gulrøtter i biter, ha bitene i en kasserolle, sammen med appelsinsaften
Stek seifilètene i litt olje til varmen har trukket halvveis gjennom fisken. Skrell og kok gulrøttene møre, sil av, kjør til krem med fløte og smak til med salt
Ovnsbakt seimed safran smaker kjempegodt. Bank sitrongresset med en stor kniv og del det i to. Fjern alle beinene fra seifileten og del den opp i porsjonsstykker
Formen hos bloggeren er litt laber, med vond hals og litt feber. Agurksalat er et "must" til kokt laks, men smaker også godt til stekt og panert fisk av forskjellig slag
Jeg har blitt veldig glad i agurksalatmed rømme etter å ha smakt det hos Hammerstuene i Surnadal. Denne dressingen passer perfekt til laks, men går nok godt sammen med annen fisk, grillmat og annen mat også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.