Hjemmelaget fiskegrateng med selvfanget sei fra Hitra og villpepper fra Madagaskar!
KulinariskFanatisme -
KulinariskFanatisme -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 26 i Fisk
  • 400 gram seilfilet uten skinn. 2 dl fusili pasta (eller makaroni) 1 egg 3 ss mel. ca 1 ts kvernet salt. ca 1 ts Villpepper fra Madagaskar. Smør.
  • 3 ss smør. 5 ss hvetemel. 4 dl lettmelk. 1 ts salt (vær litt forsiktig, og smak deg litt fram). 1/2 ts malt muskat. ca 1/2 ts Villpepper fra Madagaskar. 2 dl revet hvitost. 3 egg Strøkavring eller vanlig kavring som du knuser.
  • 2 dl ferdig kokt pasta.
  • 25 minutter Følg med så ost og kavring ikke blir brent
  • 22.11.2014 kl.10:26 i Fisk
  • Én kommentar

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.