Her har du en litt hot jambalay-inspirert fiskegrytemed torsk, chorizo og reker. Ønsker du å bruke sesongens råvarer bytter du ut torsken med den flotte skreien
Dagens middags tips er en deilig fiskegrytemed grønnsaker. Fiskegryte. Det som er så greit med sånne gryter er at den kan stå å småputre og det er bare til å røre litt om innimellom
Bare så du vet det, med denne fiskesuppa kan du få smakene så milde eller sterke som du bare ønsker. Sent i januar, med et smakspanel som ikke takker nei til litt hot mat og mellom oss sagt, til og med av og til trenger å fyres litt, så ble det den sterke varianten hos oss denne gangen
Skjær fisken i biter og ha den i gryta sammen med brokkoli. 500 g fiskefilèt av laks (eller torsk, sei eller ørret). 500 g fiskefilèt av laks (eller torsk, sei eller ørret)
700 g fiskefilet (torsk eller sei). 700 g fiskefilet (torsk eller sei). Min thailandske svigerdatter Ning sier at thailandsk mat er kjent for å være hot
Me har jo fleire i familien som en kan sei. Tilsett ananas med "sø". Brukar du frossen fisk må den først tinast og deretter tørkast med papir/ handklede
Kutt seien i terninger og ha i sammen med ertene. Serveres med kokte poteter og stekt spekeskinke. Man kan egentlig bruke hvilken som helst fisk man vil, men siden jeg ikke tåler rød fisk, så går jeg for seifilet hver gang på denne, da det smaker litt mer enn torsk
Med ei kone herfra, saa maa vi vel proeve denne snart. 700 g fiskefilet (torsk eller sei)4 gulerøtter1 bunt vårløk1 rød chili1/2 ts salt1 boks kokosmelk (4 dl)2 ss revet fersk ingefær1 ss fiskesaus1 ss presset limesaft¤ Skrell gulerøttene og skjær dem i strimler