Kokt kål tilkålstuing, poteter, saus og steking av hvalkjøtt ✿. Jeg serverte retten med en herligkålstuing av nykål, kokte nypoteter og tyttebærsyltetøy
tomater og grønn paprikakokt med squash og løk, gratinert og pyntet med hardkokte egg. IFrankrike, Spania og Italia brukes den som tilbehørtilkjøtt og fisk, som lette lunchretter og som hovedrett
Riktigkoktrisotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen. Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten blirkjøttet mørt og saftig ♪♫
Cateringkokken Julan kom med noen sinnsykt gode sauser, basert på fond med kanel og annet krydder (koktitimesvis og avkjølt til gelé), pluss chilisauseriulikevarianter
Koktris. Hvalkjøtt smaker litt søt, littvilt, et hint av sjømat og tar dessuten opp smak fra marinader, eddik, soyasaus og andre ting du tilsetter retten
(Du kan også bruke koktscampi, da er det ikkenødvending og forsteke den). Surf & Turf er en betegnelse på mat, som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser
Krepsen er kokti en lake av vann, salt og dill og spises kalde. Ens indre, godt gjemte, hestejente steiler ved tanken, og i dag er det vel umulig å finne en slakter som har hestekjøtt
Også her ble stekepannen kokt ut etter hver omgang (det ble to porsjoner). Sosekjøtt kalles forøvrig også «Kjøttimørke» og i akkurat dette tilfelletville navnet vært helt perfekt