Kokt kjøtt i mørke oppskrifter

Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Kokt kål tilkålstuing, poteter, saus og steking av hvalkjøtt ✿. Jeg serverte retten med en herligkålstuing av nykål, kokte nypoteter og tyttebærsyltetøy
Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Derfor kan noen få dråper i salaten eller sausen, på kokt, stekt eller grilletkjøtt, eller i en marinade, gi en himmelsksmaksrikdom
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Ta en test av kjøttetslik at du vet om det er nok kokt. Sosekjøtt serveres med kokte poteter eller potetmos og lettkokte grønnsaker
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

tomater og grønn paprikakokt med squash og løk, gratinert og pyntet med hardkokte egg. IFrankrike, Spania og Italia brukes den som tilbehørtilkjøtt og fisk, som lette lunchretter og som hovedrett
Hjort med sopprisotto ♪♫ ?

Hjort med sopprisotto ♪♫ ?

Riktigkoktrisotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen. Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten blirkjøttet mørt og saftig ♪♫
Fårikål med hvitløk og chili c",)

Fårikål med hvitløk og chili c",)

De vanligekokte potene ble byttet ut med hasselback poteter, så enkelt men SÅ mye bedre. Legg kjøtt og kål lagvisi en gryte, kjøtt nederst

Mattrender i 2016!

Vær gjerne kreativ og tilbered dem på andre måter enn kokt/dampet. ♥ Kjøttfri mandag og vegetarmat blirinnafor
Surf & Turf  ♥ Biffgryte med scampi ♫♪

Surf & Turf ♥ Biffgryte med scampi ♫♪

(Du kan også bruke koktscampi, da er det ikkenødvending og forsteke den). Surf & Turf er en betegnelse på mat, som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser

10 nordiske retter man må prøve før man dør.

Krepsen er kokti en lake av vann, salt og dill og spises kalde. Ens indre, godt gjemte, hestejente steiler ved tanken, og i dag er det vel umulig å finne en slakter som har hestekjøtt
Kalops

Kalops

Når poteten er ferdigkokt, begynner kalopsen også å nærme seg ferdig. Serveres med kokt potet, hjemmelaget solbærsaft og tyttebærsyltetøy
Indrefilet av okse

Indrefilet av okse

Indrefeilet og ytrefeilet stod det på lappen hos den nye lokale kjøttbutikken. Prisen var det ikke noe å si på, heller

Bankebiff, tradisjonsrik rett med uvant vri

Også her ble stekepannen kokt ut etter hver omgang (det ble to porsjoner). Sosekjøtt kalles forøvrig også «Kjøttimørke» og i akkurat dette tilfelletville navnet vært helt perfekt