Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g hvalkjøtt
  • Stekesmør, til kjøttet og løken.
  • 3 ss smør, til sausen
  • 4 ss hvetemel
  • 7 dl kjøttkraft (jeg brukte 7 dl vann og 2 'Fond
  • Cups' kjøttbuljong )
  • 2 stk løk
  • 3 stk gulrøtter
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Sukkerkulør
  • 600 g nykål
  • 2 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄2 ts hvit pepper
  • 1⁄4 ts malt muskat

Instruksjoner

Kommentarer

  • jkaaren

     - 

    Nydelig god mat

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.