De kan nytes NÅ, eller de kan syltes, tørkes, fryses eller fermenteres for bruk resten av året- slik som vi gjorde før, for å få mest mulig variasjon i et ganske så ensformig kosthold ( les
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
For å sylte løken koker du opp vann, eddik og sukker. Anrett ved å legge en spiseskje med pepperrotkrem på tallerken, deretter laks over og litt syltet løk ved siden av
Italienerne kan kunsten å sylte dem og legger dem lagvis med middelhavets ansjos i olivenolje, etter at de er kokt i vinedikk med pepper, laurbær, estragon og enerbær
JanuarHvordan å best oppbevare kaffe var en av tekstene fra januar. Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsEllers har det jo blitt en god del andre innlegg som remses under
Hvorfor sylte selv, når du får deilige sylteagurker på glass i butikken. Agurkene begynner å forme seg og vokse, takket være det gode været, og da må vi begynne å tenke på sylteagurkene, som er først ferdige
Syltededrueagurker. Ikke minst i drivhuset, hvor den første innhøstingen av sylteagurk er gjort. Bak, to nye slangeagurker, de første jeg sådde fikk problemer
Sylteagurker. Høsten brukes også til å sylte, og det gjenspeiler seg selvfølgelig på markedet. agurker som passer ekstra godt til dette, bittesmå chilier som tyrkerne liker å sylte