Skal prøve meg på min første sylte, men jeg lager den med svineribbe. Jeg er ikkesærligbegeistret for masse fett og slintrer, så da passer det bra med tynnribbe, som ofte er ganske mager
Legg ribbeskivenelagvistil den liggerlitt over toppen av brødformen. Jeg dropper grisehodet, og kjøper enten tynnribbe eller koteletter med grisefett- gjerne frosset (blirmegabillig julepålegg)
fordel massen utover ibrødforma og press den litt ned. ) jeg brukte bare en helt vanligjuleribbe fra gilde, svinekjøtt er svinekjøtt (gulost er gulost) uansett om du vil eller ikke, her er oppskriften på ribbesylte
Først må jeg bare takke Tore (nabo) for jobben han har hatt med stell og mating av 5 grisersideni sommer, for at vi og flere andre familier skal få gleden av økologisk, beiteforagristil jul. ) Trist og vemodig var det den dagen de skulle slaktes, men takken er mye god mat av 5 feitefine glade griser, nøff nøff