Tid for agurksylting
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kilo sylteagurk
  • 1 liter eddik 5%
  • 250 gram sukker
  • 1 stor spskj sennepsfrø
  • 1 halv pose sursildkrydder
  • 100 gram salt til
  • 1 liter vann, i ett døgn
  • 2 kilo slangeagurk
  • 1 pose sursild eller pickleskrydder
  • 6 dl 5% eddik
  • 5 dl vann
  • 7 dl sukker
  • 3 tskj salt
  • ½ liter 5% eddik
  • ½ liter vann
  • 125 gram sukker
  • 1 kilo asier i skiver som på bildene
  • i skiver
  • 6 laurbærblad
  • 4 tskj sort hel pepper
  • 10 skiver pepperrot
  • 10 skiver ingefær
  • 1 liten spansk pepper i ringer uten frø
  • 5 minutter Ta ut skivene med hullsleiv, og fordel i rengjorte, steriliserte glass
  • 110 grader i stekeovn i

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.