Hvordan steke lammefilet oppskrifter

Lammefilet med tilbehør og litt saus

Lammefilet med tilbehør og litt saus

Smelt smør i ei stekepanne. Lammefilet med rosmarin, røsti, rødløk, gulrot og plomme. steker du den bare noen minutter til
LAMMEFILET MED BYGGRATATOUILLE

LAMMEFILET MED BYGGRATATOUILLE

Brun lammefileten i pannen i litt smør eller olje til den har en fin stekeskorpe. Legg den i en ildfast form med steketermometer i
Marinert lammefilet med søtpotetmos

Marinert lammefilet med søtpotetmos

Ta lammefileten rett oppi stekepannen. Sett en stekepanne på medium til sterk varme. Marinert lammefilet med søtpotetmos er supergodt
Påskemat: Trencher med lammefilet og dijondressing

Påskemat: Trencher med lammefilet og dijondressing

Når deigen har hevet, ha den på en stekeplate med bakepapir. Min versjon i dag er toppet med frisk feldsalat, asparges, brekkbønner, tomater, redikker, en fantastisk lammefilet og en enkel dijondressing
Lam Indrefilèt med Kantareller

Lam Indrefilèt med Kantareller

Kantarellene stekes først uten smør til de har gitt fra seg kraften. Legg kantarellene tilbake i stekepannen og tilsett litt kraft og fløte
Søtpotet- og kokosgryte med kikerter

Søtpotet- og kokosgryte med kikerter

Lagde deilig vegetargryte til lunsj i dag og yummy burger med rødvinsmarinert lammefilet, aioli, cherrytomater, rødløk og ekbladsalat til middag
Lammefrikadeller i rosmarinsaus

Lammefrikadeller i rosmarinsaus

I en medium varm stekepanne, hadde jeg en halv finhakket løk, og en hel finhakket kinesisk (solo) hvitløk og litt rapseolje

Honningmarinade til lam

men vær forsiktig med honningen på det som skal steke lenge. For deg som skal steke lenge, så venter du med å blande inn honning og 1 dl vin, varm dette forsiktig opp og påfør dette  de siste 15 minuttene av steketiden. 1 dl vin, varm dette forsiktig opp og påfør dette de siste 15 minuttene av steketiden
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Og hvordan smakte det. Å røre i sausen, sile fonden, blende geleén, klargjøre torsken, koke, steke og skolde på en gang var en konsentrasjonsoppgave av de store
Påskemenyen på mange måter.

Påskemenyen på mange måter.

– Krydre og brun deretter lammefiletene med et par stilker fersk rosmarin i en panne til de har fått god farge på begge sider

Lammesadel med kotelett

ha finhakkket hvitløk i pannen og la grønnsakene steke forsiktig hver for seg på svak varme, ca. Skjær ut og trim to lammefileter, behold litt av fettet på

Lam for 2

Da bør både poteter og kjøtt ha fått en fin stekeskorpe. Lammecarré, lammeskank, lammesteik, lammefilet

Ytrefilet av lam med piperade

Brun kjøttet raskt i en stekepanne, etterstek i ovnen på 125 °C i ca. 1. 20 minutter. La det hvile i 10 minutter