Bland salt, sukker og portvin. Legg fileten i blandingen, og la det modnes i to døgn i kjøleskap. Når fileten er ferdig gravet tørkes den og skjæres i tynne fine skiver
De ferdigkokte Dugabygg-grynene has oppi til slutt, og blandes med grønnsakene. DUGA Middagsbygg, kokes etter anvisning på pakken, og avkjøles raskt i kaldt vann etterpå
Som tilbehør brukes ofte hvitløkstekte poteter, boller med oliven, marinerte artiskokkhjerter, fennikel, tomatskiver med persille og hvitløk, og mye annet
Og her røkt filet av geitekidd, servert med stangselleri og løk. Apropos, den overalt populære spanske paellaen foretrekkes av mange laget med geitekje istedenfor kylling
Smak til med salt og eventuelt pepper. Legg salat på fire tallerkener, legg de lettkokte grønnsakene på toppen og deretter lammefilet som du skjærer i ½ cm tykke skiver
Finhakket sopp og sjarlottløk, stekt, krydret og tilført litt soyasausPotetmos med hvitløk, toppet med friterte poteter Rødvinsaus, hjemmelagetSøtpotetpurèFriske urterMannen kom hjem med påskegave fra jobben sin
Krydre med salt og pepper. Ha olje, hvitløk og korianderfrø i panna. Mos fetaost, urter og olivenolje til en smidig urtepesto, skjær aubergine i skiver og stek i ovn på ca 200 °C til de er møre, dryss over litt salt og olje. Skjær rødløken i tynne skiver og legg i kaldt vann i 20 minutter. Del lammefileten på langs, slik at du får 2 lange smale stykker kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.