Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje
GULL I MUNN
GULL I MUNN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g Torsk
  • 60 g grovsalt
  • 40 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 8 st Cherrytomat
  • 5 ss olivenolje
  • grovsalt
  • ½ Fennikel
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • Maldonsalt
  • 100 g Byggryn
  • 20 g smør
  • 3 ss olivenolje
  • 2 sjalottløk
  • ½ fennikel
  • 50 gr selleristang
  • 1 vaniljestang
  • 3 safran
  • 1 ½ dl hvitvin
  • 3 dl fløte
  • 6 dl skalldyrkraft
  • 2 g hvit pepper
  • 250 g vann
  • 50 g sukker
  • 1,3 g salt
  • 2-3 tråder safran
  • 6,3 g agar
  • 2 plater gelatin
  • 1,5 sitroner

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.