Etter at den belgiske nasjonalretten»Moules frites»kom på spisekartene her til lands for noen år siden, kunne vi plutselig få blåskjell på hver eneste lille Kiwi ,Rema eller Joker
Enkelt og raskt å tilberede, samt et mettende måltid da du spiser kraften som suppe. Oppskriften til disse smakfulle blåskjellene fikk jeg av Mette over en hyggelig matprat
Jeg trenger ikke dra til Nice for å spise deilige blåskjell, det får jeg her i Bodø, det. - Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
De som er lukket skal ikke spises og må kastes. Blåskjell er fin sommermat som tar kort tid å tilberede og passer både som en lett forrett og til middag når du har gjester over
Jeg er så glad i blåskjell, dette er vel den sjette oppskriften med blåskjell på bloggen. Dette ble faktisk en av de beste blåskjell oppskriftene jeg har komponert
glem å sjekke om de kan spises eller ikke. De deilige karrismakene kan gjerne overføres til blåskjell. Vi er så utrolig heldige som har hytte på en øy, og i påsken sanket vi blåskjell og lagde i stand et himmelsk måltid
Imens det blir blankt og fint, så skrubber jeg blåskjellene i kaldt vann og fjerner de som er knust. Deretter har jeg over eplejuice og sitronsaft i kjelen og har over blåskjellene
Dessverre spiser ikke mannen min noen former for skjell så det er ikke så ofte jeg lager det, men hadde det vært opp til meg hadde dette stått på middagsbordet ofte