Ha blåskjellene over i et dørslag, prøv å la grønnsakene ligge igjen i kraften, kjør kraft og grønnsaker glatt med en stavmixer, ha kraften over i et litermål/ei skål
Verdens mest berømte fiskesuppe er trolig la bouillabaisse fra Sør-Frankrike. Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
Jeg bør vel også nevne at kraften til suppa var kokt på blåskjell, hvitvin og diverse rotgrønnsaker og at jeg hadde litt crème fraiche oppi mot slutten
Kraften til blåskjellene smaker så utrolig godt at du gjerne kan servere et godt brød å dyppe i kraften, eller du kan ta vare på den og bruke den som basis til en god fiskesuppe
Jeg har laget en tomatbasert suppe med safran, grønnsaker, laks, torsk, reker og blåskjell ✿. Tilsett hermetiske tomater og fiskekraft, og smak til med salt og pepper
En kjent og kjær fiskesuppe fra det franske kjøkken, en suppe som det finnes mange varianter av, en suppe der du kan bruke fantasien og det som du får tak i av ingredienser og det er mat med lite kalorier og karbo
Kanskje dette kan være et alternativ til den ellers så klassiske fiskesuppen. Hvis du ønsker kan du jo også freshe den opp medblåskjell og/eller annen fisk i tillegg
Fiskesuppemed smak av Middelhavet. Serveres med grovt brød. Den er nydelig som den er, men du kan også tilsette annen sjømat som du liker som reker, krepsehaler eller blåskjell
FISKESUPPE. Ha i fiskekraften og blåskjellkraften, sammen med revet appelsinskall og saft. Hvis du vil kan du lage kraften og koke blåskjellene og lage fiskekraften et par dager i forveien
Fra Saint-Gildas-des-Bois til Saint-Malo medfiskesuppe. Bouillabaisse er på godt norsk, en fiskesuppe som stammer fra området omkring Marseille i Provence